Ontharen

Definitief snel pijnloos haar verwijderen!

De GEM-technologie van de Record is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acne etc. aan te pakken.

Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos en zacht voor de huid.

Breedband voor alle haardikten

De Record-618 heeft een eigenschap die “GEM TECHNOLOGY” heet, die ervoor zorgt dat het geschikt is om alle haardikten te behandelen. Met de unieke computergestuurde handbediening kan de schoonheidsspecialiste efficiënt ontharen en pigmentvlekken, zichtbare adertjes of acné behandelen of zelfs de huid een verjongingskuur geven. Lees hier meer over ontharen met de Record-618