Huidverbetering

Velen kennen de schoonheid specialist van de traditionele huidverzorgende behandelingen. Een relaxerende massage, een verzorgend masker en het epileren van wenkbrauwen zijn nog steeds populair.

Uiteraard heeft Miracle Beauty Care deze onderdelen ook in de behandelingen verwerkt, maar met een intensievere aanvulling waardoor u duidelijke huidverbetering ervaart.

Miracle Beauty Care verdiept zich ook in resultaatgerichte behandelingen zoals Diamant Microdermabrasie, Naaldloze Mesotherapie, Radio Frequentie (RF behandeling), Ultrasound liposuctie /Bodyshape ( IR & US behandeling) en Botox en Fillers injectables door Cosmetisch arts.

Deze behandelingen hebben de eigenschap uw huid aanzienlijk te verbeteren. Ze bieden uitkomst bij:
Acne littekens
Doffe huid
Fijne/diepe lijntjes
Grove poriƫn
Huidveroudering
Huidstructuur
Pigment problemen
Rokershuid
Verstopte huid
Zonebeschadiging
Cellulitis, vetophopingen

Heeft u specifieke wensen en wilt u weten wat Miracle Beauty Care voor u kan betekenen?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake zullen vragen aanbod komen over uw algehele conditie en gezondheid, alsmede de geschiedenis van uw huid (huidaandoeningen). Uw huid wordt zorgvuldig geanalyseerd en u verteld ons uw wensen en verwachtingen. Hierna informeren wij u over de mogelijke behandelingen en productgebruik. We zullen uitgebreid met u bespreken wat de mogelijkheden zijn en of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Onze service richt zich niet alleen op de zorg voor en tijdens de behandeling maar ook daarna. vragen zijn. Huidveroudering kan niemand stil zetten, maar met de juiste behandelingen kan de klok wel enkele jaren terug gezet worden. Het resultaat: Een stralende huid op alle leeftijden! U krijgt een uitgebreid verzorgingsadvies mee naar huis en wij staan altijd voor u klaar, mochten er nog vragen zijn.