Diamant Microdermabrasie

Diamant microdermabrasie is een techniek om de conditie van de huid, pijnloos en zonder allergische reacties, zichtbaar te verbeteren. Door middel van een ronddraaiende diamantkristallen schijf, worden dode huidcellen op een steriele en gecontroleerde manier verwijderd met als gevolg dat de onderliggende huidlagen gestimuleerd worden tot een betere doorbloeding en het aanmaken van collageen. Door de behandeling vernieuwt en egaliseert de huid zich en het verouderingsproces wordt vertraagd. Na slechts één behandeling voelt de huid zachter, gladder en schoner aan.

De Diamant Microdermabrasie kan ingezet worden als een peeling bij een vermoeide, matte of vlekkerige verouderde huid, maar ook bij oppervlakkige rimpelvorming, verstopte poriën, pigmentvlekken, littekenvervaging van bijvoorbeeld acné (kan zelfs tot 80% verbeteren) zonlichtbeschadigingen en doffe matte huid.

De Diamant Microdermabrasie is de meest comfortabele voor de huid. Doordat de huid diep gereinigd wordt, staat deze open voor een intensieve opname van werkstoffen. Daarom wordt aansluitend een masker aangebracht (Microdermabrasie I) of worden hoogwaardige werkstoffen door middel van ultrasoon geluidsgolven ( mesotherapie) in de huid gesluisd. De geluidsgolven zorgen ervoor dat de werkstoffen nog dieper in de huid terecht kunnen komen. Daarom is deze behandeling heel goed te combineren met Mesotherapie!

Deze methode bereikt een sterk resultaat. De natuurlijke schil van de diamant is de nieuwe microtechnologie die ook door talrijke dermatologen en plastisch chirurgen wordt gebruikt. Het is een veilig systeem dat oppervlakkig, regelmatig en in de diepte kan peelen zonder dat de diamant beschadigt of problemen op de huid veroorzaakt.

Wat kunt u verwachten van Diamant Microdermabrasie?
Vermindering van:
Rimpels
Acné- en oppervlakkige littekens
Verstopte poriën
Grove poriën
Pigmentstoringen en –vlekken
Donkere kringen en verslapping
Beschadiging door de zon
Droge en schilferige huid.
Verbetering van:
Algehele conditie van de huid
Egale huidskleur
Verfijning van de huidstructuur
Huidverjonging en tegengaan huidveroudering
Bloedcirculatie
Aanmaak collageen en elastine